Virüsle Mücadelede Velilerle El Ele "ANNEM BABAM AŞI OLUYOR, SAĞLIĞIM BENİM OLUYOR."

VİRÜSLE MÜCADELEDE VELİLERLE EL ELE

"ANNEM BABAM AŞI OLUYOR, SAĞLIĞIM BENİM OLUYOR."


VİRÜSLE MÜCADELEDE VELİLERLE EL ELE

"ANNEM BABAM AŞI OLUYOR, SAĞLIĞIM BENİM OLUYOR."

Öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kişisel gelişiminde pozitif yönde etki gösteren ve eğitimdeki tüm paydaşların çocuk için ortak fayda ilkesinde buluştuğunu düşündüğümüzde siz değerli velilerimiz bu bulaşmanın temelinde yatan en önemli unsursunuz. Bu denli öneme sahip velilerimizin sadece çocukların akademik gelişiminde değil sağlık alanında da destek olduğunuzdan ve olacağınızdan hiç şüphemiz yok. Yüz yüze eğitimin sağlıkla, güvenle devam etmesi için öğretmenlerimiz, okul çalışanlarımız ve tüm eğitim camiası kadar velilerimizin de aşılanması kritik öneme sahip.

Çocuklarımız 1,5 senedir öğretmenlerinden, en önemlisi kendilerini ait hissettikleri okullarından, yuvalarından uzak kaldılar. Bunun sorunlarını, sıkıntılarını hep beraber yaşadık ve bu süreçte sizlerin desteğini fazlasıyla gördük. Şimdi de yüz yüze eğitimin devam etmesi için hepimizin onlar adına sağlıklı günlerimize ve bir an önce eski normalimize dönmemiz adına aşılarımızı olmalı; sevdiklerimizi ve içinde bulunduğumuz toplumu güvence altına almalı ve virüsle mücadelede sizinle el ele vererek salgın dönemini aşmalıyız.

Toplumsal bağışıklık, yüz yüze eğitimin devamlı olabilmesi için önemli. Bunun için de sırası gelenlerin aşı yaptırması gerekiyor. Şehrimizde Covid-19 salgınıyla hep birlikte mücadele ediyor ve etmeye devam edeceğiz. Pandemiyi yenelim, etkisini azaltalım, eski normalimize dönelim istiyorsak mutlak surette aşıya yönelelim.

Henüz aşısını olmayan, 2. doz aşı zamanı gelen tüm velilerimizi aşı olmaya davet ediyoruz.

Değerli Annelerimiz Babalarımız,

Virüsle mücadele sizinle daha da kuvvetlenecek.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü



Kaynak: Milli Eğitim Müdürlüğü
Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi