Dağkonak İlkokulu
DAĞKONAK KÖYÜ DAĞKONAK KÜME EVLERİ NO 41 MERKEZ / ŞIRNAK

VİZYON

Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Bütün öğrenciler hak ettiğ ilgiyi görsün. Öğrenci neyi niçin öğrendiğini bilsin ve öğrendiği bilgileri gerçek hayatta uygulayabilsin. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Geçmişi ve öz değerleriyle barışık geleceğe yön veren nesiller yetişsin. Kendi özünü kaybetmeden farklılıkların farkında olan, hoş görülü ve diyaloğa açık, sabırlı geleceğini planlayan, geleceğe umutla bakan nesiller yetişsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmayan gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmayan ve okulumuzda ki herkesin, her gün daha iyiye ulaşacağını düşünerek çalışıp geleceğini garantiye alan bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır.

MİSYON

Biz "bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili kendine güvenen milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için" varız.

08.30-14.50

Yaklaşık 8 km